Haciendo el Indio

Met de prachtige houten wandpanelen van Haciendo el Indio weet je zeker dat de lege wand op de kinderkamer een pronk wand wordt. Een snoezige poes, een dottige vlinder en een vriendelijke vos, ze zijn stuk voor stuk even mooi. De panelen zijn deels met de handgemaakt. De voorkant is voorzien van een coating waardoor ze minder snel kunnen beschadigen en aan de achterkant zit een kleine uitsparing waardoor je de panelen binnen een handomdraai met een spijker of schroef aan de muur ophangt. Naast ophangen kan je ze natuurlijk ook gewoon op een plank / kast zetten, of plaats er een aantal bij elkaar in een bordenrek. Genoeg variaties om de panelen een plekje te geven in je huis!

Schermafbeelding 2016-09-30 om 09.44.15.png

láminainfantilovejita.jpg

láminagatitarosaglobo.jpg

láminainfantiratongorro.jpg

Haciendo el Indio is opgericht door ontwerpster Christina Serrano. In haar studio in Spanje creëert ze kleurrijke muurdecoraties welke een lust zijn voor het oog. Maak een fraaie mix van de panelen of combineer ze met de posters, zie foto’s hierboven. Succes gegarandeerd dat het mooi wordt.

Tekst: Petite Louise, beeld Petite Louise en Haciendo el Indio

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s