Stokwolf

Ooit kreeg ik een lief pakketje van Thalysia (Stokwolf) toegestuurd met daarin haar illustraties. Ik legde het even opzij (op m’n twijfel stapel) want ook al paste destijds haar kaarten niet direct in de PL-collectie ik zag wel degelijk potentie in Thalysia’s werk. Met een schuin oog bleef ik haar volgen en langzaam aan sloeg Thalysia een andere weg in. Een hele prettige weg als je het mij vraagt. Na een tijdlang autonome illustraties te hebben gemaakt, koos ze nu voor meer realistische tekeningen geïnspireerd door haar nabije omgeving en ging ze aan de slag met verschillende technieken en teken materialen als waterverf, gouache en kleurpotloden. Zelf vindt ze het heerlijk om zichzelf te bijven ontwikkelen en telkens iets nieuws te willen uitproberen.

Schermafbeelding 2016-09-12 om 21.24.30.png

DSC01761.jpg

Naast een bestaande kaarten & poster collectie werkt ze ook in opdracht, waaronder hele lieve geboortekaartjes, en maakt ze prachtige mini schilderijen op boomschijfjes van Elzenhout, welke allemaal uniek en handgeschilderd zijn. Ik zelf heb er ook eentje en ben er nog steeds zeer content mee!

Schermafbeelding 2016-09-12 om 21.38.39.png

Onlangs bracht ze een nieuwe serie uit met bosdieren en een setje met vogels. De tekeningen zijn verfijnd en ingetogen. Mijn favoriet is het jonge edelhert, welke een beetje verlegen op haar benen staat. De Stokwolf collectie is het afgelopen jaar flink uitgebreid, ik ben heel benieuwd wat Thalysia nog meer voor ons in petto heeft!

Schermafbeelding 2016-09-12 om 21.45.32.png

DSC01763.jpg

Schermafbeelding 2016-09-12 om 21.16.16.png

Thaylsia woont en werkt samen met haar vriend, dochtertje en zwarte kater in Arnhem.
Op haar Instagram account deelt ze dagelijks beelden van achter de schermen.

Ik ben benieuwd of dat jullie al kaarten van Stokwolf in huis hebben.
Fijne dag!

Tekst: Petite Louise, beelden Petite Louise – foto werkplek via Stokwolf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s