Vers groen

Vers groen van Nederlandse bodem. Met planten uit de tuin en fraaie illustraties van Teken-ing, Ninamaakt, Marieke ten Berge, Liefs Karlijn en Marleenart. De natuur is voor velen illustratoren een inspiratie bron. Kan ook bijna niet anders want ze biedt ons zoveel prachtige kleuren en een ontzettende grote verscheidenheid aan bloemen en planten. Zeker nu in deze tijd van het jaar er iedere dag wel weer een nieuwe bloem ontwaakt…

DSC01417.jpg

DSC01412.jpg

DSC01419.jpg

Bovenstaande bloemen – vrouwenmantel, salie en deutzia – komen uit m’n tuin. De Deutzia is helaas bijna uitgebloeid, de velen regen van afgelopen week deden deze bloem weinig goeds. Maar gelukkig springen de knoppen van de hortensia’s al bijna open….

Fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s