Snow and Rose

Puur en natuurlijk, dat is hoe de kleine maar prachtige collectie van Snow & Rose (Debbie en Hilde) aan voelt. Deze twee Belgische meisjes hebben zoveel oog voor detail gehad tijdens het maken van dit prachtwerk dat het haast onmogelijk is om je niet direct in een sprookje te wanen. Om nog maar te zwijgen over hun eigen sprookje. 

Schermafbeelding 2016-06-08 om 20.08.57.png

DSC01394 (1).jpg

Zo staat het atelier waar deze collectie is ontstaan midden in het bos en kijkt het uit op een kabbelend beekje!  Daarnaast zijn hun beste maatjes de gevleugelde Raaf en de harige Vos die uiteraard betoverend zijn geïllustreerd op een kaart en poster.

Ondanks dat ze een eenheid vormen, lopen hun karakters best uiteen. Zo trekt Rose het liefst erop uit met Vos en haar schetsboek om dan uren te tekenen terwijl Snow, met Raaf op haar schouder, het liefst boeken leest en door die ontdekkingsreizen bruist van de inspiratie voor in haar schetsboek. Ongeacht die verschillen vullen zij elkaar ontzettend goed aan, en die harmonie wordt in deze collectie schitterend weergegeven.

Schermafbeelding 2016-06-08 om 20.09.11.png

DSC01395.jpg

In de webshop zijn zowel ansichtkaarten en A3 posters van Snow and Rose verkrijgbaar.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s