Binnenkijker ‘Bij mij thuis’ in de Home

Ik maak voor Instagram velen foto’s maar ik plaats daar bijna nooit overzicht foto’s van ons huis. Styliste Myla Griese was eigenlijk wel benieuwd hoe ons huis er van binnen uit zag. Ik schoot gauw een paar foto’s om Myla een indruk te geven en enkele weken later stond Myla samen met fotograaf Louis Lemaire al ’s morgens vroeg op de stoep. Het is natuurlijk best een beetje spannend zo’n binnenkijker, zeker als een paar dagen ervoor een lekkage opduikt in de keuken en je met zijn drieën twee dagen plat ligt vanwege een buikgriep. Maar natuurlijk dacht ik, uitgerekend nu… (can you imagine). Maar dit alles mocht de pret niet drukken en fotografeerde Louis prachtige beelden van ons huis. Als snel werd het gepubliceerd in Flairathome en onlangs in Home (Frans interieur magazine). Lieve Marie van My Lovely Thing tipte mij hierover en stuurde een exemplaar toe. Kijk je gezellig mee hoe wij wonen?

DSC01045.jpg

DSC01046.jpg

DSC01047.jpg

DSC01048.jpg

DSC01049.jpg

Annemarijn mocht helemaal los gaan en werd even flink in de schijnwerpers gezet (Myla pluisde ondertussen haar kledingkast en verkleedkist uit) en ze verkleedde zich wel 5 keer om. Een groot feest voor haar!

De dag vloog uiteindelijk voorbij en wat is het toch leuk om een binnenkijker van je huis te hebben. We kunnen nog ruim een jaar genieten van dit fijne huisje want dan pakken we de boel hier in en gaan we verhuizen….

Oh en de beneden vloer, die werd vanwege de lekkage een paar weken erna vervangen 😉

 

 

 

 

 

Comments 3

 1. rensinasteursma 11 april 2016

  Wat heb je een heerlijk huis!
  Lekker vrolijk, kleurrijk en toch past alles zo goed bij elkaar.
  Heb zelf ook de Flair waar je huis in staat, het zijn dezelfde foto’s of niet?
  Echt gaaf zo’n grote publicatie in een blad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s