Eind goed al goed…

Ik was lichtelijk van mijn apropos deze week tijdens het uitzoeken van bloemen. De bloemist had heel zijn winkel een make-over gegeven en de bloemen en woonaccessoires op een andere plek gezet. Man och man het duurde 3x zo lang om bloemen uit te kiezen en ik liep wel 10 rondjes door de winkel. Van het wit naar het roze en van roze terug naar geel. 

Even voor je beeldvorming; voorheen stonden de bloemen tegen een wand zodat je alles tegelijk zag. Nu staan de bloemen op verhogingen van pallets (heel mooi) en in het midden nog een verhoging. De bloemen aan de andere kant zie je dus niet en moet je echt naartoe lopen. Gelukkig begreep de lieve bloemiste het en liep vrolijk mee. Tussen de bloemen stonden ook nep bloemen, welke ik dus ook nog eens aanwees…. (ja ze waren prachtig, bijna echt). Door dit alles koos ik zelfs allerlei kleuren uit die ik normaal nooit koop. Maar gelukkig verliet ik de winkel met een fleurige voorjaarsbos vertrouwd in mijn lievelingskleuren.

blog_rebecca jones bloemen1

bloemen 4

bloem4_0

bloem5.jpg

Comment 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s