Perfect match

Dat ik een zwak voor roze heb, is je vast niet ontgaan en als ik aan dat roze nog een vleugje geel toevoeg dan word ik helemaal blij. Naast een ritje naar de verfwinkel voor een bus montana spray en langs de bloemist voor verse bloemen kon ik weer een middagje fröbelen en schuiven. Gelukkig was het buiten droog zodat ik de potjes en het zwaantje kon spuiten. Onder het genot van een kopje thee en op de achtergrond het album van Aurora (echt een aanrader) klikte ik wat foto’s en hoorde ik in ene ‘knak’. Daar hing die prachtige gele tulp op zijn kop. Hij ging ten onder aan zijn eigen gewicht…

De kleuren verf die ik gebruikte zijn: montana black ‘Patpong’ montana gold ‘Asia geel’ en Fro. Strawberry licht roze’. De vaasjes zijn een mix van de kringloop, hema en een roze Lammers en Lammers popje.

blog_roze geknakte bloem

blog_roze_mix

blog_roze tray

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s