Botanische prenten

Groen, groen en nog eens groen in huis. En dan niet als kleurtje tegen de muur, als kussen of tafel maar het liefst echt groen. Ik vind het heerlijk en heb ook verschillende planten in huis staan, maar wat als je nou niet van die groene vingers hebt? Dan hang je gewoon een heleboel kaarten en posters aan de muur met botanische afbeeldingen. Je kan ze allemaal lekker door  elkaar heen mengen en ze verwelken nooit, is dat even een fijne bijkomstigheid. En ben je ze zat dan berg je ze op en hang je weer wat anders op, easy peasy.

In een prachtige bloemenwinkel in Stockholm genaamd Bladverket vond ik een fabelachtige vlinder kaart. Uiteraard ging deze mee terug en bij thuiskomst dook ik gelijk achter de laptop speurend naar meer van dit moois voor de shop. Op deze foto’s zie je ook een schilderijtje van Stokwolf, welke getekend is door Thalysia op boomschors. Maak er een fris groen mensgelmoesje van en laat die lente maar komen!

blog_ST kaarten 5 stuks1

blog_ST_close up1

blog_ST_zijaanzicht met tulp1

blog_ST_kaarten bovenaf1

Comment 1

  1. rensinasteursma 9 maart 2016

    Wauw wat een prachtige kaarten allemaal!
    Die met de geel/bruine/oranje vlinders heb ik inmiddels en ben er nog steeds blij mee. Ga gauw weer eens in je shop kijken naar de andere printjes 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s