Vicky Riley

Al een poosje werk ik samen met illustratrice Vicky Riley. Ze heeft een heldere eigen style welke erg aanspreekt bij kinderen. Zelf is ze moeder van een zoontje waar ze overdag druk mee in de weer is en ’s nachts tekent ze er op los. Haar inspiratie haalt ze met name uit de natuur; ze woont in Engeland op het platteland waar ze omringt is door prachtige vennen 

Deze snoezige mini serie heeft ze speciaal voor Petite Louise gemaakt. Deze keer heeft Vicky de dieren een speelgoedje gegeven zoals een vlieger, een ballon of een poppenwagentje. Speelgoed wat erg herkenbaar is voor kleine kinderen. Ik combineerde de posters met wat plantjes en gestanste cirkels van gekleurd papier, lang leve de Big Shot. Echt onmisbaar als je een liefhebber bent van mooie papiertjes en diy taferelen… google maar eens.

vicky riley_konijn

vicky riley_vos met eendje

vicky riley_vos en wolf

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s