Glitter Vogels

…. en daar ging ze met een heuse koffer vol naar opa en oma. Ik zei nog je neemt veel te veel mee je gaat maar 1 of 2 nachtjes logeren. Het werden er maar liefst 4! En wat doe je dan? Naast allerlei gekkigheid uithalen, je buik rond eten aan allerlei lekkers (opa’s en oma’s hebben veel lekkerder snoep en mag je je beiden handjes volproppen) mocht ze iets  uitkiezen in de speelgoedwinkel. Ze griste haar zelfgemaakte papieren portemonnee uit de kast en propte deze in de koffer. Na driekwartier helemaal hyper de piep te zijn geweest in de speelgoedwinkel vertelde oma, want ja alles was even prachtig, koos ze eindelijk wat uit: een heus Glitter Knutselpakket van Djeco. Nog van niets wetende viel er afgelopen woensdag een vrolijke envelop op mijn deurmat met daarin een prachtige glitter vogel! Gelukkig zaten er 4 vogel kaarten in zodat ze er thuis ook nog mee aan de slag kon. Nou en deed ze. De glitters zaten overal! Ze schudde nog net niet de overgebleven glitters die in het handige doosje zaten over zichzelf heen…. We hebben er nu nog twee over, benieuwd voor wie ze die gaat maken.

vogel set hand

vogel hele set.jpg

vogel close up.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s