Tatoeage

Wild, gedroogd, vers van de bloemist, zelf geknipt uit de tuin, op kaartjes of uit oude boeken. Ik ben verzot op bloemen. Dus waarom ook niet op mijn arm? Mijn eerste tattoo is van zo’n 8 jaar terug. En het is echt waar wat ze zeggen, als je er eenmaal eentje hebt dan komen er meer. Zo ook bij mij. Het deel van mijn onderarm liet ik als eerste zetten met toen nog niet het idee om het verder uit te breiden. Ik had ondertussen alweer een afspraak gemaakt en naarmate deze volgde twijfelde ik over mijn toenmalige idee, allerlei verschillende afbeeldingen in vintage en alice in wonderland style op mijn andere onderarm…. Tot dat ik dacht waarom breid ik deze niet uit! Gewoon hop een bloemenpalet met een vogel, vlinder en libelle erbij en zo geschiedde

Schermafbeelding 2016-02-19 om 12.11.14

‘Waar heb je ‘m laten zetten’ is de meeste gestelde vraag en ‘Kunnen ze dat ook in zulke zachte kleuren’ de meeste gezegde zin. ‘Is het echt’ met daarbij over mijn arm heen wrijven is mij ook meerdere keren overkomen. Ik heb hem laten zetten in Den Bosch bij Jims Tattoo Studio – door Carmen. Zij is de jongste dochter van Jimmy en het is haar met de paplepel ingegoten. Maar waarom daar als je in Amersfoort woont? In Amersfoort ben ik niet bekend met tattoo shops en ik durf echt niet zomaar bij iemand naar binnen te lopen. Een referentiekader op dit gebied is toch wel erg prettig. Laat dat nou mijn eigen broer zijn (ik ben daar niets bij vergeleken trouwens haha).

Ik weet dat als je op hun site kijkt hetgeen wat ik heb er niet tussen staat. Neemt niet weg dat ze heel veel kunnen en er op het gebied van tattoo’s veel mogelijk is. Ga eens middagje met je laptop op schoot op Pinterest neuzen, genoeg inspiratie! Ik zelf pulkte daar wat beelden af omdat ik wilde dat de bloemen zoveel mogelijk realistisch zijn, met name de rozen op mijn onderarm. De libelle is het ‘einde’ van de tattoo maar hij is zo gezet dat ik hem verder kan uitbreiden… Maar voorlopig is mijn man aan de beurt en hij laat morgen de zijne verder af tatoeëren. Och man die wordt zo mooi!
To be continued…

 

Comment 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s