Teagan White

Ouderwets kleurgebruik en prachtige illustraties met lieve dieren karakters waar je uren naar kan kijken. Al jaren ben ik fan van het werk van Teagan White. Wonend in Minnesota haalt Teagan haar inspiratie uit de natuur. In haar vrije tijd vertoeft ze het liefst in het bos omringd door bosdieren, beekjes, groen en wilde bloemen. En dat is te zien aan haar illustraties welke vol zitten met deze taferelen. Met name haar kinder illustraties zoals het lieve vosje omringd met overheerlijke verse peertjes of de otters gekleed in snoezige jurkjes omringd door kleurrijke bloemen….

teagan white_blog 4

En nu hoor ik je al denken waarom verkoop je deze prachtige prenten niet en waarom laat je het zien? Omdat ik op dit blog ook het werk van illustratoren wil delen wat niet voor komt in mijn shop. Ik kom zoveel moois tegen en via deze weg kan ik dat met je delen (oh wat heerlijk dat ik weer ben begonnen met een blog).

Maar goed nieuws want het werk van Teagan White is verkrijgbaar bij society6 en je kan haar volgen via haar blog en instagram! Naast illustraties heeft ze ook meerdere boeken uitgebracht, wel in het Engels maar ach het gaat tenslotte toch om de fijne prenten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s