spring flowers

Wat een feestje was het weer bij de bloemist. Het is altijd weer spannend wat hij heeft staan. Maar zo tegen het voorjaar aan duiken de ranonkels en anemoontjes in vrolijke kleuren weer op. Ik kan gelukkig per bloem kiezen dus ga ik met mijn vinger langs de bakken en wijs ik aan wat ik wil, heel fijn is dat! Ik haal vaak de bloemen net nadat ik langs het postkantoor ben geweest en fiets er vrolijk mee rond naar het schoolplein en sta dan met een glimlach op het schoolplein wachtende op mijn dochter en wetende dat ik de vaasjes weer kan vullen zodra ik thuis kom.
Een enkele keer neem ik mijn dochter mee naar de bloemist, maar dat is gevaarlijk ben ik achter gekomen. Ze blijft maar kiezen en wil van alles 2 of 3…

Vorig jaar had ik trouwens gezaaid en dat ga ik zeker dit jaar weer doen. Wat een plezier had ik daar van. Tot die tijd blijf ik trouw aan m’n bloemist… (en tussendoor shop ik nog wat bij)

spring flowers_tuin petite louise blog

Comments 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s